Gorghiu vrea mai multe informatii de la Kovesi: Declaratia privind dosarele ANRP, destul de grava

Joi, 17 Martie 2016, ora 08:31
942 citiri
Gorghiu vrea mai multe informatii de la Kovesi: Declaratia privind dosarele ANRP, destul de grava
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu se declara ingrijorata cu privire la afirmatia procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, referitoare la faptul ca mai multe dosare ANRP erau la DNA cand a preluat sefia Directiei, insa erau nelucrate.

Gorghiu subliniaza ca aceasta declaratie a procurorului sef este destul de grava, motiv pentru care trebuie sa existe explicatii.

"Pentru mine este o mare ingrijorare aceasta declaratie. Nu in sine declaratia doamnei Kovesi, ci faptul ca realitatea ar putea sa stea asa. Daca se intampla acest lucru in domeniul restituirilor fiti absolut convins ca se intampla in foarte multe spete de coruptiei atunci poate nu ar fi rau sa existe mai multa transparenta din partea acestor institutii si daca au gresit cei care au fost inainte la conducerea institutiei respective, sa ni se spuna si noua. Este o institutie care functioneaza din bani publici, o institutie care are sprijinul populatiei din Romania si se bucura de o mare credibilitate si as vrea sa stiu ...citeste mai departe despre "Gorghiu vrea mai multe informatii de la Kovesi: Declaratia privind dosarele ANRP, destul de grava" pe Ziare.com

#Alina Gorghiu ataca Kovesi, #Kovesi dosare ANRP DNA , #Stiri Guvern