Gorghiu: Salariul minim va creste in ianuarie sau in vara. Cum vrea PNL sa majoreze salariile alesilor locali

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 14:46
1059 citiri
Gorghiu: Salariul minim va creste in ianuarie sau in vara. Cum vrea PNL sa majoreze salariile alesilor locali

PNL a avut discutii informale cu membrii Guvernului in care a cerut ca majorarea salariului minim pe economie sa fie gandita in paralel cu reducerea poverii fiscale pe munca, a declarat, duminica, copresedintele PNL Alina Gorghiu, afirmand ca salariul minim va creste fie din ianuarie, fie din vara.

"In discutiile noastre informale (...) am rugat membrii Guvernului sa se gandeasca in paralel cu cresterea salariului minim pe economie la posibilitatea reducerii poverii pe munca. (...) A fost propunerea noastra si la dezbateriile Codului Fiscal, niciun partid nu s-a opus. Cu totii am agreat ca in anul 2016 va fi principala masura pentru stimularea muncii in Romania. Asteptam acum sa vedem daca Guvernul va veni in intampinarea acestei opinii", a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu intr-o conferinta de presa.

Ea a afirmat ca in anul 2016, salariul minim pe economie va fi majorat, precizand, insa, ca nu poate spune daca marirea se va aplica din luna ianuarie sau din vara anului... citeste mai departe despre "Gorghiu: Salariul minim va creste in ianuarie sau in vara. Cum vrea PNL sa majoreze salariile alesilor locali" pe Ziare.com

#Gorghiu majorare salariu minim, #Gorghiu majorare salarii alesi locali , #Stiri Guvern