PNL nu va face alianta cu partidul lui Basescu: Mai bine in Opozitie decat pact cu diavolul

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 19:40
758 citiri
PNL nu va face alianta cu partidul lui Basescu: Mai bine in Opozitie decat pact cu diavolul
Foto: Facebook/ Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a spus miercuri seara ca liberalii ar prefera sa ramana in Opozitie decat sa faca alianta cu PMP, partidul lui Traian Basescu, despre care a spus ca ar fi un "pact cu diavolul".

Intr-o emisiune la B1 Tv, liderul liberal a recunoscut ca si-ar dori pe USR in Parlament si ca singurul partid pe care vrea sa il invinga la alegeri este PSD.

"USR este un partid pe care mi-l doresc in Parlament. Nu cred ca USR este un adversar direct al PNL. Singurul partid care poate sa faca foarte mult rau Romaniei si pe care avem obligatia sa il invingem in aceste alegeri este PSD.

(...) Niciodata din PNL nu vor fi presiuni sa se faca aliante cu Basescu. Mai degraba ar ramane colegii mei din PNL in opozitie decat sa se faca pact cu diavolul. In opinia mea, PMP nu va intra in Parlament. Tragand linie, ajung la concluzia ca PMP nu va fi in Parlament", a spus Alina Gorghiu.

Aceasta este de parere ca, dupa Consiliul National al PNL, in care liberalii au votat ...citeste mai departe despre "PNL nu va face alianta cu partidul lui Basescu: Mai bine in Opozitie decat pact cu diavolul" pe Ziare.com

#Alina Gorghiu pact diavolul Basescu, #Alina Gorghiu USR Parlament, #Gorghiu Guvern Ciolos, #Gorghiu declaratii PSD , #Stiri Guvern