Ghita sustine ca generalul SRI Florian Coldea a blocat autostrada Comarnic-Brasov. Ponta: A spus 2% din ce stie

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 11:20
1084 citiri

Sebastian Ghita a continuat, din ascunzatoarea in care se afla deja de 3 saptamani, seria filmuletelor difuzate la postul sau de televiziune, in care acuza diversi sefi din institutiile publice si servicii de subminarea Romaniei.

Luni seara, Ghita a povestit un episod in care sustine ca generalul Florian Coldea, sef adjunct al SRI, ar fi fost la o vila de-ale sale din Cheia, unde ar fi amenintat cu dosare pe oricine incearca sa construiasca autostrada Comarnic - Brasov.

"Unul dintre conflictele majore pe care le-am avut cu Coldea tinea de discutia despre dezvoltarea Romaniei, despre faptul ca sunt blocate proiectele, ca frica genereaza lipsa de fonduri europene, de faptul ca functionarilor le este teama sa mai ia orice decizie.

Ponta isi dorea sa continue proiectul Comarnic - Brasov, insa Coldea nu a fost de acord niciodata cu acest proiect. L-a amenintat de fata cu mine ca il va aresta si pe el si pe functionarii CNADNR care indraznesc sa avanseze cu acest proiect. Il va ...citeste mai departe despre "Ghita sustine ca generalul SRI Florian Coldea a blocat autostrada Comarnic-Brasov. Ponta: A spus 2% din ce stie" pe Ziare.com

#Ghita Coldea SRI autostrada Comarnic Brasov, #Ponta dezvaluiri Ghita Coldea autostrada, #dezvaluiri Ghita Coldea SRI video , #Stiri Guvern