Ghita continua cu acuzatiile la adresa lui Kovesi: Doamna minte ca teza i-a fost verificata. Ea a facut modificari pe un draft al raportului tehnic

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 07:00
670 citiri

Deputatul Sebastian Ghita continua seria de acuzatii la adresa Laurei Kovesi.

Duminica seara, acesta a sustinut intr-o emisiune televizata ca membrii comisiei care trebuia sa analizeze daca teza de doctorat a sefei DNA constituie un plagiat nu au verificat cu adevarat lucrarea, iar Kovesi ar fi vazut ea insasi un draft al raportului, pe care ar fi facut corecturi si adnotari.

"Nicaieri nu scrie ca a fost verificata teza de doctorat a doamnei Kovesi. Expertii au refuzat sa scrie am analizat teza doamnei Kovesi (...) Doamna minte ca teza i-a fost verificata", a declarat Sebastian Ghita, la B1 TV, referindu-se la raportul Comisiei de Etica prin care actualul procuror-sef al DNA a fost absolvit de acuzatia de plagiat.

Ghita a sugerat apoi ca fostul premier Victor Ponta ar avea probe legate de falsificarea raportului comisiei tehnice care s-a pronuntat asupra tezei de doctorat a Codrutei Kovesi.

"S-ar putea sa vedeti ca si domnul Ponta are dovezi cu ce s-a intamplat atunci cu ...citeste mai departe despre "Ghita continua cu acuzatiile la adresa lui Kovesi: Doamna minte ca teza i-a fost verificata. Ea a facut modificari pe un draft al raportului tehnic" pe Ziare.com

#Ghita plagiat Kovesi , #Stiri Guvern