Ghinea: Din sursele mele, lui Grindeanu "i s-au aratat niste pisici" la Bruxelles

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 13:35
945 citiri
Ghinea: Din sursele mele, lui Grindeanu "i s-au aratat niste pisici" la Bruxelles
Foto: Guvernul Romaniei

Deputatul USR Cristian Ghinea comenteaza, pe Facebook, vizita lui Sorin Grindenanu la Bruxelles, unde sustine ca, potrivit "surselor" sale, premierului "i s-au aratat niste pisici" in diversele intalniri pe care le-a avut, inclusiv pe tema unei posibile blocari a fondurilor europene.

Acesta il ironizeaza pe Grindeanu, afirmand ca, in pofida avertismentelor, in conferinta de presa Grindeanu s-a aratat "ninja suprem".

"Eu stiu din sursele mele ca omul a fost plimbat la intalniri discrete, unde i s-au aratat niste pisici. Chiar si posibila pisica legata de fondurile europene - da, exista procedura de suspendare pentru mizerii repetate, e complicat de aplicat si nimeni nu vrea cu adevarat, dar exista. (...)

Deci Grindeanu e tratat ca tipul ala care a facut prostiile alea, dar stim ca nu e sef adevarat in guvern, poate mai poate fi spalat cumva", comenteaza Ghinea.

Fostul ministru a ironizat conferinta de presa sustinuta vineri de Grindeanu pentru presa romaneasca, numindu-l un "ninja suprem". "Grindeanu face conferinta de presa in romana pentru presa din Romania. Acolo e ninja. Le-a zis el, a facut el, aia au luat notite, cum ar veni... Ninja suprem. Are aerul ca Europa tocmai l-a recunoscut de lider continental pentru ca a avut curajul de... a anula prin OUG propria prostie facuta prin alt OUG", mai spune Ghinea.

El conchide afirmand ca premierul "parea mai inteligent", insa pentru ca "era tacut" pana acum.

Donald Tusk, dupa intrevederea cu premierul roman: o poza cu Grindeanu stingher si doua randuri in romana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Bruxelles, dupa inalnirea pe care a avut-o cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ca nu a primit din partea liderilor UE un "to do list" cu privire la sistemul judiciar si la legislatia penala, precizand insa ca Romania va cere clarificari de la CE cu privire la unele prevederi ale recentului raport MCV. ...citeste mai departe despre "Ghinea: Din sursele mele, lui Grindeanu "i s-au aratat niste pisici" la Bruxelles" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ghinea Grindeanu Bruxelles, #Grindeanu pisica Bruxelles, #reactii vizita Bruxelles Grindeanu , #Stiri Guvern