Geoana: Nu suntem buni de Schengen, nu suntem buni nici de cota de imigranti!

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 10:10
1128 citiri
Geoana: Nu suntem buni de Schengen, nu suntem buni nici de cota de imigranti!
Foto: TVR

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana are o pozitie transanta fata de criza imigrantilor. El spune ca, daca se va confrunta direct cu aceasta problema, Romania va trebui sa trieze refugiatii de razboi, sa ii refuze pe clandestini si sa transmita UE mesajul: "nu suntem buni de Schengen, nu suntem buni nici de cota".

"Tarile europene care au refuzat accesul Romaniei in spatiul Schengen au fost profund nedrepte cu noi. A fost o chestie politica, am fost folositi drept tapi ispasitori pentru probleme de alta natura, si Romania a investit enorm, bani europeni, banii nostri, si avem frontiere aparate si destul de sigure.

Tentatia ar fi sa spunem - cand voi ati avut nevoie de noi, avem cea mai complicata si lunga frontiera estica a Europei, noi suntem pavaza pentru interesele Occidentului si cand vrem sa fim si noi in clubul celor mai oranduiti din Europa ne spuneti ca nu suntem buni, dar acum, cand vreti sa impartim intre noi povara unui val care in mare masura este esecul politicii ...citeste mai departe despre "Geoana: Nu suntem buni de Schengen, nu suntem buni nici de cota de imigranti!" pe Ziare.com

#Geoana Schengen imigranti, #Geoana Romania cota imigranti , #Stiri Guvern