Geoana le raspunde austriecilor: Platiti si voi in Romania taxe si salarii ca-n Austria

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 20:16
1078 citiri
Geoana le raspunde austriecilor: Platiti si voi in Romania taxe si salarii ca-n Austria
Foto: Facebook/Mircea Geoana

Politicianul Mircea Geoana ii raspunde ministrului austriac de Externe ca, daca vizeaza nivelarea diferentelor sociale intre austrieci si romani, atunci si firmele austriece din Romania sa plateasca taxe ca in Austria.

Geoana se intreaba pe Facebook: "Daca regula europeana nu mai e valabila si copiii romanilor din Austria nu trebuie sa primeasca alocatie ca si cei austrieci pe motiv ca alocatia in Romania este mult mai mica, de ce sa nu cerem firmelor austriece din Romania sa plateasca taxe si sa ofere salarii in Romania la fel ca in Austria?".

In opinia politicianului roman asa "s-ar nivela foarte repede diferentele sociale pe care le tot acuza unii prin Europa, carora le convine sa faca profit mare pe seama nivelului scazut de salarizare si de impozitare a profitului de la noi, dar tipa ca din gura de sarpe cand trebuie sa ofere drepturi egale noilor veniti in Europa".

MAE raspunde ministrului austriac de Externe: O amplificare artificiala, cu scop electoral

Reactia lui ...citeste mai departe despre "Geoana le raspunde austriecilor: Platiti si voi in Romania taxe si salarii ca-n Austria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Geoana alocatii copii Austria, #Geoana ministru externe Austria , #Stiri Guvern