Gaselnita parlamentarilor ca sa poata folosi masina de serviciu si in vacanta

Duminica, 03 Iulie 2016, ora 09:16
732 citiri
Gaselnita parlamentarilor ca sa poata folosi masina de serviciu si in vacanta
Foto: Arhiva Ziare.com

Parlamentarii au intrat oficial in vacanta, dar alesii au gasit o portita ca sa poata folosi masina de serviciu si in aceasta perioada. Astfel, aproape toate comisiile din Camera Deputatilor cer sa lucreze in vacanta, ca sa discute ce nu au facut in timpul anului.

Din cele 26 de comisii ale Camerei Deputatilor, 24 au cerut sa munceasca in timpul vacantei parlamentare din iulie si august pentru a rezolva restante, iar sefii acestora vor putea beneficia, pentru prima data in ultimii doi ani, de cand masura a fost interzisa, de masini pentru transportul la diverse "actiuni neprogramate".

In ultimii doi ani, din ratiuni financiare, utilizarea masinilor din parcul auto al Camerei Deputatilor a fost interzisa pe perioada vacantei parlamentare de vara, la propunerea presedintelui de atunci al forului, Valeriu Zgonea. Astfel, deputatii care doreau sa vina la Parlament pentru diverse actiuni puteau folosi doar o suma forfetara fixa pentru a-si asigura transportul.

In sedinta de luni, ...citeste mai departe despre "Gaselnita parlamentarilor ca sa poata folosi masina de serviciu si in vacanta" pe Ziare.com

#parlamentari masina vacanta , #Stiri Guvern