Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Sambata, 31 Octombrie 2020, ora 20:01
684 citiri
Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti
Gabriela Firea/Facebook.

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: "Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti".

"Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, de vreo 3 ani, cu ajutorul caruia se poate circula si cu metroul, si cu autobuzul etc. A zis azi ca el va 'implementa biletul unic imediat'", a scris, sambata seara, pe Facebook, Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor.

Marea majoritate a celor 150 de comentarii raspuns la postarea fostului primar, desi recunosc ca nu sunt persoane din Bucuresti, sustin ca Gabriela Firea are dreptate si Nicusor Dan nu stie ca exista un astfel de bilet. Unul sau doua comentarii ii atrag atentia acesteia ca in realitate acest serviciu nu exista. Un altul remarca motivele acestei postari din partea sefei PSD: "Firea, ar fi bine sa mergi sa iti faci pensie!! Daca puteai tu faceai.. ai dat dovada ca nu poti, asa ca lasa pe alti, nu fi rea si invidioasa", i-a scris un utilizator.

Ministerul Transporturilor si Primaria Bucuresti au lansat la finalul anului 2017 un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala. Insa pretul de 5 lei pentru o calatorie, valabil 60 de minute, adica mai mult decat costul unei calatorii cu metroul plus una cu mijloacele STB l-a facut sa fie un serviciu complet ineficient din punctul de vedere al calatorilor.

...citeste mai departe despre "Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriela Firea, #Bucuresti, #nicusr dan, #STB, #metrorex, #bilet unic , #Stiri Guvern