Gabriela Firea s-a prezentat intr-o conferinta la nivel inalt cu oficiali europeni drept primarul Romaniei

Joi, 17 Mai 2018, ora 21:11
1731 citiri
Gabriela Firea s-a prezentat intr-o conferinta la nivel inalt cu oficiali europeni drept primarul Romaniei
Foto: captura StirileProTV.ro

Gabriela Firea s-a prezentat drept primarul general al Romaniei, joi, in cadrul unei conferinte la nivel inalt dedicate inovarii, care a avut loc la Bucuresti, in prezenta unori invitati din intreaga Europa.

"In calitate de primar general al Romaniei, le transmit si eu invitatilor nostri speciali un bun venit la Bucuresti, un bun venit in Romania", a declarat Gabriela Firea, in alocutiunea sa din deschiderea celei de a doua editii a conferintei "Connecting Europe through Innovation", un eveniment organizat de colega sa de partid, europarlamentarul Claudia Tapardel.

Imaginile difuzate de StirileProTV.ro arata ca primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, s-a prezentat ca primar al Romaniei extrem de natural, fara nicio urma de sovaiala.

Din agenda evenimentului gazduit de Palatul Parlametnului reiese ca la conferinta de nivel inalt (high level conference - eng.) au participat "Comisarului pentru Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta BIENKOWSKA, Presedintele Camerei Deputatilor Liviu DRAGNEA, Prim Ministrul Viorica DANCILA si contributia Secretarului General a Organizatiei Mondiale a Turismului Zurab POLOLIKASHVILI, Comisarul European pentru Transporturi Violeta BULC, Comisarul European pentru Economie Digitala Mariya GABRIEL si Presedintele Parlamentului European Antonio TAJANI (tbc) "'. ...citeste mai departe despre "Gabriela Firea s-a prezentat intr-o conferinta la nivel inalt cu oficiali europeni drept primarul Romaniei" pe Ziare.com

#Firea primarul Romaniei , #Stiri Guvern