Planurile lui Ciolos: Functionarii publici, evaluati in functie de performante. Majorarea de 10% pentru bugetari - sub semnul intrebarii (Surse)

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 22:25
956 citiri
Planurile lui Ciolos: Functionarii publici, evaluati in functie de performante. Majorarea de 10% pentru bugetari - sub semnul intrebarii (Surse)
Foto: Administratia Prezidentiala

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-ar fi propus ca, imediat dupa instalarea la Palatul Victoria, sa faca o evaluare, pe parcursul anului viitor, a tuturor angajatilor din administratie pe baza unor criterii folosite la Bruxelles.

De asemenea, Ciolos ar fi aratat ca nu este adeptul majorarilor salariale generale in cazul bugetarilor, insa, in schita de buget pe care ministrul Finantelor i-a prezentat-o vineri se regasesc inclusiv cresterile cu 10% aprobate miercuri de catre Parlament.

Cresterea salariilor bugetarilor cu 10%, aprobata in Camera Deputatilor

PNL a votat majorarea salariilor bugetarilor si acum asteapta sa le spuna Ciolos daca sunt bani pentru asta

Sursele citate de Profit.ro au aratat ca Dacian Ciolos va evalua atat functionarii publici, cat si persoanele care ocupa functii de conducere dupa criterii de performanta utilizate in prezent in cadrul Comisiei Europene.

BNR: Care e cea mai mare provocare pentru Guvernul Ciolos

Se pare ca intregul proces de ...citeste mai departe despre "Planurile lui Ciolos: Functionarii publici, evaluati in functie de performante. Majorarea de 10% pentru bugetari - sub semnul intrebarii (Surse)" pe Ziare.com

#Ciolos evaluare angajati administratie, #Ciolos buget 2016, #Ciolos majorari bugetari , #Stiri Guvern