Fost sef ANAF: Ponta si Macovei nu inteleg nimic din controalele pentru evaziune fiscala

Marti, 31 Martie 2015, ora 15:46
1174 citiri
Fost sef ANAF: Ponta si Macovei nu inteleg nimic din controalele pentru evaziune fiscala
Foto: B1TV

Fostul europarlamentar PDL Sebastian Bodu considera ca premierul Victor Ponta si eurodeputatul Monica Macovei incearca sa fie populisti in problema evaziunii fiscale si a activitatii ANAF.

"Ca si Victor Ponta, Monica Macovei nu intelege nimic din controalele ANAF-DGAF. Fiecare incearca sa fie populist in felul lui: Ponta, aratand ca nu exista evaziune mica sau mare, Macovei spunand ca trebuie combatuta marea evaziune, nu si mica evaziune (ceva ce nu te-ai astepta, in mod normal, sa auzi din gura ei, mai ales insotita de indemn la nesupunere civica) ", scrie pe Facebook Sebastian Bodu.

Acesta sustine ca "sanctiunile aberante si abuzive ale ANAF nu vizeaza baza de impozitare stabilita pe baza bonurilor fiscale, ci trezoreria zilnica a agentilor economici".

"Nu este asadar vorba de sanctionarea celor care nu emit bonuri fiscale, ci a celor care au in casa de marcat bani in plus sau in minus. Banii in plus sau in minus in casa de marcat nu influenteaza in niciun fel baza de ...citeste mai departe despre "Fost sef ANAF: Ponta si Macovei nu inteleg nimic din controalele pentru evaziune fiscala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sebastian Bodu controale ANAF, #ANAF controale, #Bodu ANAF Ponta, #Bodu ANAF Macovei, #Ponta controale ANAF, #Macovei controale ANAF , #Stiri Guvern