Fost deputat PSD: Partidul este condus dictatorial de Liviu Dragnea si de cateva slugi

Joi, 02 Februarie 2017, ora 22:08
5395 citiri
Fost deputat PSD: Partidul este condus dictatorial de Liviu Dragnea si de cateva slugi
Foto: Facebook/ Aurelia Cristea

Fostul deputat PSD Aurelia Cristea, care este initiatoarea legii antifumat, a lansat un atac dur la adresa presedintelui social-democrat, Liviu Dragnea.

"Nu am vrut sa mai girez aceasta gasca de infractori care au pus mana pe partid si pe tara", si-a inceput Aurelia Cristea interventia de joi seara de la Digi 24, explicand de ce si-a dat demisia din partid, cu o zi inainte.

Aceasta sustine ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, "nu a facut nimic fara girul" lui Liviu Dragnea, despre care sustine ca are "slugi" in partid.

"Dl Iordache n-a facut nimic fara girul dlui Dragnea. In acest moment, PSD este condus dictatorial de dl Liviu Dragnea si de cateva slugi pe care le are in jurul dansului.

Am avut discutii cu foarte multi colegi care aveau aceasta opinie, dar le era teama sa spuna sau faceau un compromis.

N-a ajuns nimeni pe nicio lista, decat cu aprobarea dlui Liviu Dragnea, in momentul in care s-a asigura ca vor face toti cum vrea", spune fostul deputat.

De asemenea, Aurelia Cristea critica si membrii Guvernului: "Cand primesti mandatul sa formezi Guvernul, nu primesti un drept asupra oamenilor. Oamenii iti incredinteaza tie aspiratiile, idealurile lor, dar asta nu inseamna ca alegi sa te comporti dictatorial".

Fostul social-democrat sustine ca ordonantele pe justitie pot sa fie legi foarte bine, "dar maine stilul acesta de a adopta, fara consultare, transparenta, dezbatere serioasa, ne sperie cred pe toti cei care simtim cumva posibilitatea sa ne intoarcem la dictatura. Cred ca oamenii de asta ies in tara".

"In acest moment, PSD a castigat alegerile, e la guvernare. Fiecare candidat care a castigat accepta acest compromis. E teribil de greu (ca alti membrie PSD - n.red.) sa ia o decizie de felul celei pe care am luat-o eu. Daca astazi nu ii afecteaza direct pe ei, maine s-ar putea sa se ia decizii care sa ii afecteze direct pe ei. Astazi, insa, decizia afecteaza reputatia Romaniei in toate mediile internationale, si se duce pana la nivelul fiecarui cetatean", a mai spus Aurelia Cristea.

Un lider local al PSD si-a dat demisia: Mi-e rusine de mine. Locul meu este in strada

Continua demisiile in PSD, tensiunile sunt in crestere: Domnule Grindeanu, ai facut ceva pe numele bunicului tau!

Inca o demisie din PSD: A plecat un fost secretar de stat

Un consilier PSD iese, joi seara, la proteste: Traim experienta unei democratii experimentale

Prima demisie din ALDE: Imi exprim solidaritatea cu peste 300.000 d ...citeste mai departe despre "Fost deputat PSD: Partidul este condus dictatorial de Liviu Dragnea si de cateva slugi" pe Ziare.com

#Aurelia Cristea gasca infractori PSD, #Aurelia Cristea Dragnea Iordache, #Aurelia Cristea Dragnea slugi , #Stiri Guvern