Florin Cîțu dorește o evaluare a miniștrilor PNL: ”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”

Luni, 21 Martie 2022, ora 11:21
2076 citiri
Florin Cîțu dorește o evaluare a miniștrilor PNL: ”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”
Florin Cîțu, președintele PNL FOTO Facebook/ Florin Cîțu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, luni, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele din PNRR şi revenirea economiei.

”Nu este nimic special”, afirmă Cîţu, chiar dacă evaluarea se face la doar câteva luni de la instalarea Guvernului.

”Evaluarea - şi asta nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni – fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează în primul rând, e adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a declarat, luni, Florin Cîţu.

Acesta a afirmat că ”sunt câteva lucruri” la care se uită, în special implementarea reformelor din PNRR.

”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”, a mai afirmat Cîţu.

De asemenea, preşedintele PNL a declarat că ”economia este administrată suboptimal”: ”Este important ca acum să luăm măsurile bune pentru a ne asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”.

Toţi miniştrii Cabinetului Ciucă sunt aşteptaţi, luni, la şedinţa coaliţiei, în care ar urma să se discute cu fiecare dintre aceştia, pe rând, timp de 30 de minute.

...citeste mai departe despre "Florin Cîțu dorește o evaluare a miniștrilor PNL: ”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”" pe Ziare.com

#Florin Citu, #PNL, #evaluare ministri, #razboi Ucraina , #Stiri Guvern