Firea: Basescu raspunde cu petarda banilor fostei Securitati; eu nu am pozat in victima

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 20:49
1011 citiri
Firea: Basescu raspunde cu petarda banilor fostei Securitati; eu nu am pozat in victima
Foto: Facebook/Gabriela Vranceanu Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor lui Traian Basescu care a postat pe Facebook presupuse contracte de imprumut Crescent-Media Casa Press, spunand ca, in calitate de suspect intr-un dosar de amenintare si santaj, fostul presedinte raspunde cu "petarda banilor fostei Securitati".

"In calitate de suspect intr-un dosar de amenintare si santaj, instrumentat de Parchetul General, fostul presedinte raspunde, ca si in alte ocazii, cu petarda banilor fostei Securitati. Imprumuturi intre societatile comerciale apartinand aceluiasi trust s-au facut si se vor mai face, potrivit legilor in vigoare, atat in domeniul presei, cat si in alte ramuri economice. Totul este ca acestea sa respecte legile nationale si europene de contabilitate si audit", a afirmat Firea, intr-un comunicat.

Contractul de imprumut dintre Crescent si Gabriela Firea, facut public de Basescu (Galerie foto)

Ea a precizat ca trustul Intact a fost verificat de nenumarate ori in timpul mandatelor lui ...citeste mai departe despre "Firea: Basescu raspunde cu petarda banilor fostei Securitati; eu nu am pozat in victima" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriela Firea Traian Basescu imprumut, #Gabriela Firea Crescent imprumut , #Stiri Guvern