Experimentul lui Liviu Dragnea

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 07:02
1275 citiri
Experimentul lui Liviu Dragnea

Nu vad ce ar fi surprinzator in decizia Avocatului Poporului de a ataca la CCR prevederea legala care il impiedica pe un condamnat penal sa fie membru al Guvernului. Dar nu cred ca ea este motivata de o intentie precisa a dlui Dragnea de a deveni premier.

Este in mod evident un demers cu dedicatie, pentru Liviu Dragnea, dar eu, una, nu-mi amintesc ca dl Ciorbea sa fi actionat altfel decat in perfecta obedienta fata de cei in mana carora se afla mentinerea sa in functie.

Sesizarea facuta de dl Ciorbea este, in opinia mea si nu numai, extrem de subtire argumentata, plina de platitudini, o insailare de sloganuri.

Nu vad cum intr-o judecata corecta poate trece pe de-o parte peste principiul ca legea speciala detaliaza prevederea constitutionala cu grad mare de generalitate, iar pe de alta parte peste jurisprudenta foarte recenta a CCR (Decizia nr. 536/6 iulie 2016) potrivit careia: "prezumtia de nevinovatie, de buna-credinta si de loialitate au fost desfiintate ca efect al... citeste mai departe despre "Experimentul lui Liviu Dragnea" pe Ziare.com

#Liviu Dragnea premier condamnat, #Dragnea Guvern Grindeanu , #Stiri Guvern