Exista interese rusesti in curentul nationalist din Romania. Ne indepartam de SUA? Interviu

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 07:21
872 citiri
Exista interese rusesti in curentul nationalist din Romania. Ne indepartam de SUA? Interviu
Foto: Arhiva personala Rufin Zamfir

Propaganda rusa este vizibila la Bucuresti si trebuie analizata incepand cu interesele Moscovei in Romania. Putem vorbi de interese rusesti in interiorul curentului nationalist, stimularea nationalismului fiind una dintre principalele cai pe care mesajul Moscovei patrunde in statele unde Rusia are interese, afirma analistul Rufin Zamfir, director de programe in cadrul Centrul Global Focus.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Rufin Zamfir a explicat cum isi propaga Rusia mesajele in Romania, care sunt zonele cele mai vulnerabile si de ce Moscova nu investeste in mesajul impotriva unirii Romaniei cu R.Moldova: "principalul perdant ar fi Romania, singurul punct pro este unul de natura emotionala".

Rufin Zamfir ne-a mai vorbit despre raportul Romaniei cu UE si SUA, dar si despre ceea ce numeste "asteptarea greselii si anticiparea schimbarii de atitudine" a SUA fata de Romania.

Dupa Brexit, inclusiv ca efect al acestuia, vedem o distantare a nucleului dur al UE fata de SUA? ...citeste mai departe despre "Exista interese rusesti in curentul nationalist din Romania. Ne indepartam de SUA? Interviu " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UE SUA armata europeana, #propaganda rusa Romania , #Stiri Guvern