EXCLUSIV Suntem pregatiti pentru o noua catastrofa? Interviu video (II) cu ministrul de Interne

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 14:54
833 citiri
EXCLUSIV Suntem pregatiti pentru o noua catastrofa? Interviu video (II) cu ministrul de Interne
Foto: Ziare.com

Soarta lui Raed Arafat ar putea fi decisa la sfarsitul lunii octombrie, cand va avea loc un mare exercitiu in conditii reale pentru testarea schimbarilor facute la nivelul ISU dupa tragedia de la Colectiv, spune ministrul de Interne, Dragos Tudorache.

"Este esential sa vad la niste simulari in conditii reale daca acest sistem de comanda, aceste proceduri functioneaza. Daca exercitiile ma conving, imi pastrez increderea in actuala comanda a Departamentului pentru Situatii de Urgenta, daca nu, voi lua decizia la acel moment", a aratat ministrul de Interne intr-un interviu acordat in exclusivitate Ziare.com.

Dragos Tudorache regreta ca s-a mutat in apartamentul RA-APPS, insa afirma ca este o utilizare in conditii legale, pentru care plateste in fiecare luna aproximativ 2.000 de lei.

Citeste si prima parte a interviului: Ministrul de Interne, despre alegeri, imunitatea lui Oprea, secretele DIPI si documentele care l-au doborat pe Toba: "Obiectivul meu e sa sustin ancheta DNA"

A ...citeste mai departe despre "EXCLUSIV Suntem pregatiti pentru o noua catastrofa? Interviu video (II) cu ministrul de Interne" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragos Tudorache ministru Interne, #Tudorache casa RAPPS, #Arafat ISU Colectiv , #Stiri Guvern