Erste: Ce solutii are presedintele: Ponta vs Guvern de tehnocrati

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 17:20
1581 citiri
Erste: Ce solutii are presedintele: Ponta vs Guvern de tehnocrati

Un guvern condus de Victor Ponta ar putea fi alternativa mai buna unui guvern de tehnocrati, pentru stabilitate politica pe termen lung in Romania, intrucat alianta USL este favorita pentru castigarea alegerilor parlamentare din toamna, potrivit analistilor grupului financiar Erste Bank.

Potrivit Erste, compozitia viitorului Guvern este incerta, presedintele Basescu avand cel putin doua optiuni: numirea unui guvern tehnocrat, sustinut de toate partidele, sau a unui guvern condus de liderul social-democratilor, Victor Ponta.

"Dezavantajul unui guvern tehnocrat ar fi capacitatea limitata de a lua decizii importante pentru viitoarea dezvoltare economica a Romaniei, inaintea alegerilor parlamentare programate in noiembrie", potrivit analistilor Erste.

A doua optiune ar fi un guvern condus de Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat si sustinut, printre altii, de Partidul National Liberal.

"Intrucat social-democratii si liberalii sunt favoriti pentru castigarea alegerilor parlamentare din noiembrie, aceasta ar putea fi o alternativa mai buna pentru stabilitatea politica pe temen lung" , scriu analistii Erste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Erste guvern Ponta, #Erste guvern tehnocrati, #Victor Ponta USL Erste , #Stiri Guvern