Enigma totala: Ce a fost mai important pentru Iohannis decat summit-ul PPE

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 14:35
925 citiri
Enigma totala: Ce a fost mai important pentru Iohannis decat summit-ul PPE
Foto: Administratia Prezidentiala

Romania nu a fost reprezentata la reuniunea Partidului Popular European (PPE) care a avut loc marti, inaintea summit-ului Consiliului European, primul dupa Brexit, pentru ca presedintele Klaus Iohannis a declinat invitatia primita.

Am incercat sa aflam de la Administratia Prezidentiala de ce seful statului a refuzat sa mearga la aceasta intalnire a celei mai influente familii politice la nivel european.

Nu am obtinut alt raspuns decat simplul "programul nu i-a permis".

Cotroceniul nu a vrut sa dezvaluie ce alt program a fost mai important pentru presedinte decat sa participe la summit-ul unde se hotara atitudinea PPE fata de Marea Britanie.

Conform agendei publice de pe site-ul Administratiei, luni, pe 27 iunie, presedintele nu a avut planificat niciun eveniment, iar marti, in ziua cu summit-ul, de asemenea e gol programul pana la ora 17:00, cand a inceput Consiliul European.

Singura explicatie a venit de la presedintele PPE, Joseph Daul, care a spus, practic, ca ...citeste mai departe despre "Enigma totala: Ce a fost mai important pentru Iohannis decat summit-ul PPE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis summit PPE , #Stiri Guvern