Elena Udrea poate fi arestata din nou

Luni, 23 Februarie 2015, ora 18:15
1205 citiri

Elena Udrea poate fi arestata si in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de trei infractiuni de luare de mita, dupa ce la inceputul lunii februarie a fost arestata in dosarul Microsoft.

Colegii Elenei Udrea din Camera Deputatilor au avizat pozitiv, luni seara, cererile procurorilor DNA de extindere a urmarii penale si de incuviintare a arestarii deputatului PMP.

Au fost 301 voturi exprimate, dintre care 13 anulate, 170 au fost pentru si 118 impotriva arestarii. Pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru al Turismului era nevoie de jumatate din numarul de deputati prezenti, adica 163 de voturi, fiind prezenti 325 de alesi ai Camerei Deputatilor.

Udrea, la un pas de arest - LIVE

Aflata in arest la domiciliu, Udrea a sustinut un discurs in plenul Camerei Deputatilor, inaintea votului colegilor sai, care vor da votul privind incuviintarea urmaririi penale si arestarii preventive fostului ministru al Turismului.

Fostul ministru al Turismului a povestit ...citeste mai departe despre "Elena Udrea poate fi arestata din nou" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Elena Udrea arestata, #Udrea arestata Gala Bute , #Stiri Guvern