Elena Udrea, la DNA: Voi contesta cautiunea de 5 milioane de lei (Video)

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 10:52
1325 citiri
Elena Udrea, la DNA: Voi contesta cautiunea de 5 milioane de lei (Video)
Foto: B1 TV

Elena Udrea a venit la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiata in dosarul privind creditul contractat de la BRD, cauza care a fost trimisa la DNA de procurorii DIICOT.

Deputatul Elena Udrea a ajuns in jurul orei 09:45 la sediul DNA. Udrea a fost citata de vineri sa se prezinte luni pentru a fi audiata in dosarul privind creditul pe care l-a luat de la BRD.

Al patrulea dosar pentru Elena Udrea: Complicitate la abuz in serviciu in dosarul creditului de la BRD

"Voi contesta la instanta si in fata procurorului atat cuantumul, cat si masura. Atat timp cat toate bunurile mele sunt sub sechestru, am indemnizatia, dar veniturile mele sunt minimale, nu am cum din banii astia sa achit o cautiune de 1.200.000 de euro pana maine", a declarat Elena Udrea la intrarea in sediul central al DNA.

Dosarul privind creditul contractat de la BRD este al patrulea al Elenei Udrea instrumentat de procurorii DNA, dupa Microsoft, Gala Bute si Hidroelectrica, in acesta din ...citeste mai departe despre "Elena Udrea, la DNA: Voi contesta cautiunea de 5 milioane de lei (Video)" pe Ziare.com

#Udrea DNA contesta cautiune, #Udrea DNA credit BRD , #Stiri Guvern