Elena Udrea: Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia

Joi, 05 Februarie 2015, ora 15:02
1679 citiri
Elena Udrea: Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia

Dupa ce Elena Udrea a fost denuntata la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, deputatul afirma ca nu i-a cerut acestuia bani si niciodata nu i-a dat bani, direct sau indirect.

Mai mult, Elena Udrea sustine ca Dinu Pescariu a rugat-o sa intervina la genaralul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia.

Elena Udrea, denuntata de Dinu Pescariu care i-ar fi dat jumatate de milion de euro

"Niciodata nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu si niciodata nu mi-a dat bani, direct sau indirect. Este adevarat insa ca Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia, pentru ca aflase ca un alt inculpat din dosarul Microsoft isi deblocase contul intr-o situatie similara, dupa interventia avocatului Rares Dan, apropiat al lui Florian Coldea. Intre timp, avocatul respectiv este aparatorul lui Pescariu. Culmea, lucrul acesta l-am amintit chiar eu in denuntul pe care l-am facut. Inainte sa apara declaratia lui ...citeste mai departe despre "Elena Udrea: Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Elena Udrea Dinu Pescariu, #Elena Udrea Microsoft, #Elena Udrea Florian Coldea , #Stiri Guvern