Elena Basescu, atac la Iohannis: Daca majorau salariile pe vremea tatalui meu ieseau cu furci si topoare

Sambata, 08 August 2015, ora 16:35
1310 citiri
Elena Basescu, atac la Iohannis: Daca majorau salariile pe vremea tatalui meu ieseau cu furci si topoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Elena Basescu a facut declaratii publice dupa o lunga perioada in care a evitat atentia presei si ii critica pe actorii importanti de pe scena politica, printre care presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta.

Mezina lui Traian Basescu s-a aratat revoltata, intr-un interviu acordat Evenimentul Zilei, fata de faptul ca Iohannis va avea un salariu de trei ori mai mare decat tatal ei, precum si de bugetul mult mai consistent al Administratiei Prezideniale, potrivit Stiripesurse.ro.

Salariile demnitarilor cresc de la 1 august, desi Ponta a promis ca va amana majorarea

"Va dau doua exemple: marirea imediata a salariilor inaltilor demnitari publici si alocarile uriase de fonduri pentru cheltuielile de protocol ale Administratiei Prezidentiale. Va imaginati ce s-ar fi intamplat daca in mandatul de presedinte al tatalui meu i se crestea salariul de trei ori? Cred ca se adunau USL-istii, PSD si PNL deopotriva, cu furci si topoare, in fata Cotroceniului. Acum totul e ...citeste mai departe despre "Elena Basescu, atac la Iohannis: Daca majorau salariile pe vremea tatalui meu ieseau cu furci si topoare" pe Ziare.com

#Elena Basescu Iohannis, #Elena Basescu Ponta, #Elena Basescu Gorghiu, #Elena Basescu Iohannis apatic , #Stiri Guvern