E oficial: Cand isi anunta Dacian Ciolos Cabinetul - Ce nume probabile se regasesc pe lista de ministri

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 11:25
872 citiri
E oficial: Cand isi anunta Dacian Ciolos Cabinetul - Ce nume probabile se regasesc pe lista de ministri
Foto: Administratia Prezidentiala

Prim-ministrul desemnat, domnul Dacian Ciolos, va prezenta propunerile pentru membrii Guvernului, duminica, la ora 14:00, la Camera Deputatilor, intr-o conferinta de presa.

Zeci de nume au fost vehiculate pentru a-i inlocui pe membrii guvernului demisionar si bursa zvonurilor se imbogateste zilnic cu alti potentiali ministri.

Guvernul lui Ciolos prinde contur: Cele mai noi nume vehiculate

Bursa zvonurilor: Un draft al Guvernului Dacian Ciolos

Discutiile sunt inca in toi, negocierile continua si lista exacta poate suferi modificari pana in ultimul moment. Ziare.com a aflat, insa, care sunt numele care aproape sigur vor conduce portofolii in Cabinetul Ciolos.

Primul dintre ele este cel al lui Achim Irimescu, pentru Ministerul Agriculturii. O a doua confirmare a venit pentru Ministerul Mediului. Sursele citate anterior ne-au declarat ca acest portofoliu ii va parveni lui Dragos Bucurenci.

Cel mai probabil un loc in noul Executiv va ocupa si Aura Raducu. Sursele noastre ...citeste mai departe despre "E oficial: Cand isi anunta Dacian Ciolos Cabinetul - Ce nume probabile se regasesc pe lista de ministri" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos lista ministri, #componenta guvern ministri , #Stiri Guvern