Dupa ce Iohannis a refuzat-o premier, Sevil Shhaideh ajunge vice si primeste unul dintre cele mai grele ministere

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 16:47
1483 citiri

Sevil Shhaideh nu a mai ajuns prim-ministru, insa va ocupa a doua pozitie in Guvernul Sorin Grindeanu, cea de vicepremier. De asemenea, va reveni in fruntea Ministerului Dezvoltarii, pe care l-a mai condus jumatate de an, in 2015, atunci cand Liviu Dragnea a fost nevoit sa plece din Guvernul Ponta.

"Am tinut neaparat ca la Dezvoltare Regionala sa mearga Sevil Shhaideh", a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, marti, cand a anuntat ministrii PSD din Guvernul Grindeanu.

Shhaideh si-a gasit astfel loc in cele din urma in noul Guvern, dupa ce a fost respinsa de Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Surpriza lui Dragnea

Nominalizarea sa a uimit pe aproape toata lumea, pe 21 decembrie.

In 2015, cand si-a inceput precedentul mandat la Ministerul Dezvoltarii, Shhaideh a atras atentia pentru ca a depus juramantul cu mana pe Coran, fiind musulmanca.

Cum era de asteptat, PNL, USR si PMP au protestat fata de propunerea de prim-ministru facuta de Dragnea, subliniind ca acesta ...citeste mai departe despre "Dupa ce Iohannis a refuzat-o premier, Sevil Shhaideh ajunge vice si primeste unul dintre cele mai grele ministere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sevil Shhaideh vicepremier Guvernul Grindeanu, #Shhaideh ministrul Dezvoltarii, #Shhaideh propusa premier, #cine este Sevil Shhaideh, #sot Sevil Shhaideh , #Stiri Guvern