Dupa ce a fost la meci cu Putin, Ponta da asigurari despre orientarea occidentala a Romaniei

Duminica, 14 Iunie 2015, ora 13:40
1068 citiri
Dupa ce a fost la meci cu Putin, Ponta da asigurari despre orientarea occidentala a Romaniei
Fotomontaj Ziare.com

Premierul roman Victor Ponta a transmis, duminica, un mesaj despre orientarea occidentala a tarii noastre, la scurt timp dupa ce a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku alaturi de presedintele rus Vladimir Putin.

Seful Guvernului de la Bucuresti a salutat marcarea a 135 de ani de relatii diplomatice cu Statele Unite ale Americii.

"Romania si cetatenii sai au in Statele Unite si in natiunea americana un aliat strategic, un partener de nadejde si un prieten adevarat. Apreciem sprijinul consecvent si contributia valoroasa a Statelor Unite ale Americii la transformarea ireversibila, modernizarea si devenirea democratica a Romaniei ca partener strategic si membru respectat al Aliantei Nord-Atlantice si al Uniunii Europene.

Parteneriatul Strategic dintre Romania si Statele Unite, ancorat in valorile, principiile si interesele comune inclusiv privind angajamentul pentru asigurarea securitatii nationale si aliate, reprezinta o dimensiune definitorie a politicii ...citeste mai departe despre "Dupa ce a fost la meci cu Putin, Ponta da asigurari despre orientarea occidentala a Romaniei" pe Ziare.com

#Ponta mesaj americani, #Ponta mesaj SUA, #Ponta perteneriat SUA , #Stiri Guvern