Dragnea vrea sa scape de Teodorovici, dupa ce a votat modificarea sistemului split TVA

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 21:56
900 citiri
Dragnea vrea sa scape de Teodorovici, dupa ce a votat modificarea sistemului split TVA
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul ministru PSD de Finante Eugen Teodorovici ar putea pierde presedintia Comisiei de buget-finante din Senat, ca urmare a amendamentului depus marti la Ordonanta Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA (split TVA), a declarat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Intrebat daca senatorul PSD isi va pastra functia de presedinte al comisiei, Dragnea a spus: "Probabil ca nu".

Situatia lui Teodorovici a fost discutata in sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc vineri la Sucevita, insa liderii social-democrati nu au luat nicio decizie.

Parlamentarul PSD a introdus in cadrul sedintei Comisiei de buget-finante de marti un amendament cu privire la TVA defalcata, potrivit caruia aceasta ar urma sa se aplice doar companiilor care incheie contracte cu statul, iar pentru restul masura sa devina optionala pana la 1 ianuarie 2019.

Dragnea se opune eliminarii supraaccizei si a Split TVASenatorii din comisia de buget-finante au desfiintat trei masuri introduse prin ordonante de Guvernul Tudose ...citeste mai departe despre "Dragnea vrea sa scape de Teodorovici, dupa ce a votat modificarea sistemului split TVA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea Teodorovici Comisie buget finante Senat, #Teodorovici sistem split TVA , #Stiri Guvern