Dragnea vrea ca Martin Schulz sa-i ceara scuze Romaniei: E impardonabil ce a facut. Nici nu a citit Legile Justitiei

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 07:55
954 citiri
Dragnea vrea ca Martin Schulz sa-i ceara scuze Romaniei: E impardonabil ce a facut. Nici nu a citit Legile Justitiei
Foto: Antena3

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca Martin Schulz trebuie sa ceara scuze pentru ca s-a folosit de Romania in campania electorala, el aratand ca e impardonabil acest gest si mentionand ca nu a avut nicio discutie cu acesta.

"Consider ca ar trebui sa-si ceara scuze fata de Romania in general pentru ca si-a permis sa foloseasca si Romania si Bulgaria ca istrumente in campania electorala in care ne spunea noua, ne mintea pe noi si pe bulgari ca daca nu primim imigranti cat e nevoie o sa ni se taie fondurile si asa mai departe. Imi pare foarte rau ca au pierdut social-democratii in Germania, dar asemenea declaratii nu pot fi acceptate", a spus Dragnea despre Schulz, la Antena 3.

El a adaugat ca nu a avut nicio discutie cu acesta.

"Nu a avut nicio discutie cu mine, ca am inteles ca a spus ca a avut o discutie cu mine si ca mi-a spus nu-stiu-ce si ca daca ar fi fost el aici nu-stiu-ce mi s-ar fi intamplat, vorbea de asta cu legile Lustitiei. Nici macar nu le-a citit, ca si altii. Parlamentul Romaniei are legitimitatea sa aprobe orice lege doreste, fara sa promim lectii de la Martin Scultz. Nici nu a citit Ordonanta 13, e impardonabil ce a facut Martin Schulz pentru Romania, nu pentru mine", a adaugat Dragnea.

Liderul PSD a evitat sa faca declaratii, in urma cu doua saptamani, cand a fost intrebat despre interpelarea facuta de un tanar roman stabilit in Germania la adresa lui Martin Schulz, in timpul unei intalniri electorale din Germania.

"N-am avut placerea si onoarea sa vorbesc cu domnul Schulz si ma abtin cu greu... Am fost sfatuit sa ma abtin pana cand se termina alegerile in Germania", a spus Dragnea la acel moment, adaugand ca va da mai multe declaratii cu privire la acest subiect dupa ce se vor termina alegerile din Germania.

Uniunea Crestin-Democrata (CDU), formatiunea cancelarului Angela Merkel, se claseaza pe primul loc, cu 33%, in urma scrutinului parlamentar din Germania, conform rezultatelor dupa numararea voturilor din toate cele 299 de circumscriptii electorale, informeaza presa germana.

Acest scor este cel mai slab inregistrat vreodata de blocul electoral format din partidul Angelei Merkel, Uniunea Crestin-Democrata (CDU, centru-dreapta), si filiala bavareza a acesteia, Uniunea Crestin-Sociala (CSU).

Al doilea loc este ocupat de Partidul Social-Democrat, cu 20,5%, care inregistreaza cel mai slab rezultat dupa 1933. ...citeste mai departe despre "Dragnea vrea ca Martin Schulz sa-i ceara scuze Romaniei: E impardonabil ce a facut. Nici nu a citit Legile Justitiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea Martin Schulz, #alegeri Germania , #Stiri Guvern