Dragnea sustine ca Ciolos a estimat gresit veniturile pe 2016 si cere comisie parlamentara de ancheta

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 21:15
895 citiri
Dragnea sustine ca Ciolos a estimat gresit veniturile pe 2016 si cere comisie parlamentara de ancheta
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara ca "este foarte posibil" ca luni sa initieze o comisie parlamentara de ancheta in fata careia sa fie chemati fostul premier Dacian Ciolos, fostul ministru de Finante, Anca Dragu, fostul ministru al Fondurilor Europene, seful ANAF si presedintele Consiliului Fiscal pentru a da explicatii in legatura cu rectificarea bugetara din noiembrie 2016.

"Vorbim de cel putin cinci persoane care trebuie sa dea explicatii: primul ministru, ministrul Finantelor, ministrul Fondurilor europene, seful ANAF si presedintele Consiliului Fiscal (...)

Este foarte posibil ca maine sa initiem o comisie de ancheta pentru ca ceea ce s-a intamplat la Ministerul de Finante este ilegal. Ei au estimat pe hartie, avand la baza probabil niste angajamente scrise din partea unor decidenti, ca veniturile in Romania la finalul anului 2016, vor creste cu aproape trei miliarde. Drept pentru care au facut o rectificare pozitiva. Asta era undeva in 23 noiembrie. ...citeste mai departe despre "Dragnea sustine ca Ciolos a estimat gresit veniturile pe 2016 si cere comisie parlamentara de ancheta" pe Ziare.com

#Dragnea comisie ancheta Ciolos , #Stiri Guvern