Dragnea si Tudose se intalnesc cu parlamentarii PSD, la ora 15:00, sa discute "revolutia fiscala"

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 11:20
923 citiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose se vor intalni luni, de la ora 15:00, cu parlamentarii PSD, in contextul anuntatelor masuri fiscale, au declarat surse politice.

Sedinta urmeaza sa aiba loc la Palatul Parlamentului.

Discutiile vin in contextul in care Guvernul a anuntat pachetul de masuri fiscale, insa sedinta de vineri a fost amanata.

Surse guvernamentale au declarat ca Executivul ar putea amana si sedinta de azi, deoarece pana la ora 11:00, nu se primisera toate avizele necesare.

Amintim ca ministrul de Finante, Ionut Misa, a prezentat, pe 26 octombrie, masurile pe care Guvernul intentioneaza sa le aplice din 2018, printre care instituirea unui impozit de 1% pe cifra de afaceri pentru firmele care au o cifra de afaceri de sub un milion de euro si tranferul unor contributii in contul angajatului.

Un fost consilier al lui Ciolos explica pas cu pas masurile fiscale anuntate de Guvern: Cea mai mare hotie PSD din acest mandatGuvernul anunta masuri dure pentru multinationaleGuvernul amana majorarea pensiei minime, dupa ce Tudose a spus chiar ieri ca va respecta la litera programul de guvernare ...citeste mai departe despre "Dragnea si Tudose se intalnesc cu parlamentarii PSD, la ora 15:00, sa discute "revolutia fiscala"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire Dragnea Tudose, #intalnire premier Dragnea, #Dragnea Tudose masuri fiscale , #Stiri Guvern