Dragnea raspunde atacului lui Ponta: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Luni, 03 Aprilie 2017, ora 10:31
951 citiri
Dragnea raspunde atacului lui Ponta: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a replicat, luni, fostului premier Victor Ponta, care a afirmat ca acesta i-ar fi dus sticle de vin prietenului sau "Florin", de la SRI, ca el nu este "nici nas, nici fin" cu Florian Coldea.

"Daca tot m-ati intrebat, eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea", a raspuns Dragnea intrebarilor jurnalistilor care l-au intrebat despre afirmatiile facute de Victor Ponta.

Fostul premier Victor Ponta a scris, duminica seara, pe Facebook, ca la SRI "sigur au mai ramas din sticlele de vin Opus One pe care le ducea prietenulLiviu pentru prietenul lui Florin!".

"Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?? Mai bine nu.... sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop. (...) Vad ca inca sunt oameni suficient de orbi sau mintiti care spun sa nu il mai atac pe Dragnea - dragii mei, va rog cititi ca eu doar AM RASPUNS la niste murdarii si aberatii!", a scris Ponta pe contul sau de socializare.

"Ma duc sa imi primesc platade la Basescu, Soros si SRI! Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin Opus One pe care le ducea "prietenul" Liviu pentru prietenul lui Florin!", a adaugat Ponta.

Reactia lui Ponta pe Facebook a venit ca urmare a afirmatiilor facute de Dragnea la Romania TV, duminica seara.

Citeste si Dragnea: Unii in PSD sunt nervosi pe Ponta, au cerut excluderea lui. Sincer? Nici eu nu inteleg ce vrea

Liderul PSD a sustinut ca "atacurile" la adresa sa, desfasurate de politicieni precum Ponta, Basescu si Daniel Constantin, si presa ca Evz, B1 TV si Hotnews sunt coordonate si ca "unii" afirma ca ar fi coordonate de SRI, iar altii, de Soros.

Solicitat sa comenteze atacurile din ce in ce mai dese ale lui Victor Ponta la adresa sa, Dragnea a raspuns: "Nu sunt numai din partea domnului Ponta. Este o anumita coordonare vad - sigur, poate sa fie o simpla coincidenta dar demult nu mai credem in coincidente in Romania - pai am vazut domnul Victor Ponta, domnul Traian Basescu, din cand in cand domnul Daniel Constantin, jurnalisti de la EvZ, de la B1, Hotnews, alte site-uri, alte publicatii".

"Exista acest pachet de oameni politici si jurnalisti care sunt foarte bine coordonati. Poate este o simpla coincidenta si poate domnul Victor Ponta nu are nici legatura cu dumnealor Unii spun ca are, altii spun ca n-are. Exista se pare o dorinta din partea unora ca eu sa fiu vulnerabilizat si in partid si nu numai", a adaugat Dragne ...citeste mai departe despre "Dragnea raspunde atacului lui Ponta: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea nas Ponta Coldea , #Stiri Guvern