Dragnea: PSD va propune premier din partid si va fi un barbat. Iata fisa postului de ministru

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 22:48
2129 citiri
Dragnea: PSD va propune premier din partid si va fi un barbat. Iata fisa postului de ministru
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul pe care il vor propune social-democratii in cazul in care vor forma majoritatea parlamentara dupa alegerile din 11 decembrie va fi membru de partid si va fi un barbat, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am vazut ca sunt tot felul de scenarii, aflu si eu de la televizor ce premier o sa propun", a spus Dragnea, care a adaugat ca a observat ca sunt tot felul de variante de guvern din umbra, pe surse.

"Multi se si autopropun si dau ei anumite scenarii ca sa fie si ei pe acolo. Formarea Guvernului nu este un concurs de frumusete", a subliniat Dragnea, luni seara, la B1 TV.

Amintim ca mai devreme luni fostul premier Victor Ponta a venit cu trei nume de potentiali premieri PSD, inclusiv doi dintre ministrii sau - Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

Liviu Dragnea a confirmat ca va fi un premier din PSD, membru al partidului, daca social-democratii vor obtine suficienta incredere din partea oamenilor si suficiente voturi sa faca o majoritate. Insa categoric nu va ...citeste mai departe despre "Dragnea: PSD va propune premier din partid si va fi un barbat. Iata fisa postului de ministru" pe Ziare.com

#Dragnea premier PSD , #Stiri Guvern