Dragnea: Parca nu as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 15:40
1122 citiri
Dragnea: Parca nu as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului
Foto: Ziare.com

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca il ingrijoreaza fenomenul imigrantior, precizand ca, dupa ceea ce a vazut in vizita pe care a facut-o in Ungaria, vineri, "parca" nu isi doreste sa vada mii de imigranti pe strazile din Bucuresti.

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca fenomenul migratiei a devenit din ce in ce mai acut si ca se discuta din ce in ce mai mult si in Europa si, firesc, in Romania.

Dragnea a povestit ca, vineri, a fost in Ungaria si a observat comportamentul unora dintre refugiati, despre care a declarat ca este "ciudat".

"Am vazut cum cateva mii de oameni s-au organizat in cateva minute si au decis sa plece in mars de acolo pe strazile Budapestei si parca nu as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului", a aratat Dragnea, adaugand ca "plecand de la acesta constatare" fenomenul l-a ingrijorat foarte mult.

"Cred ca este normal sa cer, atat cat pot eu, tuturor ...citeste mai departe despre "Dragnea: Parca nu as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului" pe Ziare.com

#Liviu Dragnea imigranti Bucuresti, #Dragnea criza imigranti, #Dragnea criza refugiati , #Stiri Guvern