Dragnea nu recunoaste ca a spus despre lupta anticoruptie ca e "bullshit", nici pus in fata inregistrarii (Audio)

Joi, 02 Februarie 2017, ora 18:00
5433 citiri
Dragnea nu recunoaste ca a spus despre lupta anticoruptie ca e "bullshit", nici pus in fata inregistrarii (Audio)
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD Liviu Dragnea a negat, intr-o conferinta de presa de joi seara, ca ar fi declarat, pentru presa elvetiana, ca lupta impotriva coruptiei din Romania este "bullshit".

Intrebat de un jurnalist prezent la conferinta daca este de parere ca eforturile anticoruptie sunt "bullshit", Dragnea a raspuns: "Eu nu am spus asa ceva".

Reporterul i-a spus, insa, ca este inregistrat. "Nu stiu ce au facut si ce au montat", a continuat Dragnea.

Peste cateva minute, jurnalistul Cristi Citre a pus inregistrarea postului elvetian de radio in care Dragnea foloseste cuvantul "bullshit" si l-a intrabat pe seful PSD daca este vocea sa.

Nici pus in fata dovezii, Dragnea nu a vrut sa recunoasca faptul ca a spus asa ceva.

"Nu facem jocul cu pixel albastru, eu nu am avut aceasta succesiune de cuvinte, eu nu stiu cum au notat acolo", a declarat el.

O alta jurnalista a insistat pe aceasta tema si i-a spus liderul PSD ca intelege ca ordinea cuvintelor nu a fost corecta, insa l-a intrebat daca a rostit cuvintele in sine.

"Nu asta e subiectul conferintei de presa. O sa raspund alta data", a spus Liviu Dragnea.

Precizam ca SRF - Televiziunea si Radioul Elvetian - a publicat, joi, un articol cu titlul "Devine Romania o republica bananiera in Europa?", in care s-a vorbit despre ordonanta adoptata de Guvernul Grindeanu pe furis si efectele sale, potrivit News.ro.

In acest articol, jurnalistii elvetieni au subliniat ca Liviu Dragnea - "omul puternic" din spatele Guvernului - "nu a fost interesat de coruptie inainte de alegeri". Jurnalistii au notat ca seful PSD voia sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, "nu despre prostii precum coruptia".

Ei citeaza o conversatie avuta cu Liviu Dragnea inainte de alegeri la Radio SRF.

"Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit", le-a spus Dragnea jurnalistilor. Aceasta declaratie a fost facuta intr-o conversatie dintre jurnalistii elvetieni si Liviu Dragnea inainte de alegerile parlamentare, la Radio SRF. ...citeste mai departe despre "Dragnea nu recunoaste ca a spus despre lupta anticoruptie ca e "bullshit", nici pus in fata inregistrarii (Audio)" pe Ziare.com

#Dragnea coruptie bullshit , #Stiri Guvern