Dragnea nu mai are rabdare cu Codurile si ministrul Justitiei: Am inteles ca lucrurile se fac asezat, dar poate le facem in aceasta viata

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 18:28
460 citiri
Dragnea nu mai are rabdare cu Codurile si ministrul Justitiei: Am inteles ca lucrurile se fac asezat, dar poate le facem in aceasta viata
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat din nou pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru intarzierea cu care trimite la Parlament proiectul de modificare a Codurilor Penale.

"Ma asteptam (...) sa apara de acum doua-trei saptamani in aceasta dezbatere publica. Acum o sa stea inca o luna, am inteles, in dezbatere publica, din nou, si o sa ajunga in Parlament, in asa fel incat sa nu se realizeze in aceasta sesiune parlamentara.

Eu am inteles ca lucrurile trebuie asezat, nu trebuie facute in salturi, dar poate totusi le facem in aceasta viata", a comentat ironic Dragnea, vineri, la Focsani.

Intrebat ce parere are despre proiect, Dragnea a zis ca nu a apucat sa il vada, dar a atras atentia asupra absentei unui prag pentru abuzul in serviciu din initiativa Guvernului. Dragnea sustine ca, atunci cand CCR a dat decizia in care a cerut un astfel de mecanism, Tudorel Toader, actualul ministru al Justitiei, era judecator.

"Oamenii cand ajung in alte functii se mai schimba, intra in contact cu alte institutii, isi mai schimba privirea, isi mai schimba gandirea, isi mai schimba atitudinea", l-a ironizat din nou seful PSD pe ministrul Justitiei.

In fapt, insa, Tudorel Toader a precizat ca CCR nu a cerut un prag pentru abuzul in serviciu, atunci cand a luat decizia la care face referire Dragnea.

Dragnea a completat ca toate aceste probleme vor fi rezolvate in Parlament.

Ministrul Toader a fost chemat la raport in Parlament. Serban Nicolae: E inadmisibila intarzierea legilor din JustitieDragnea: Tudorel Toader intarzie nepermis cu modificarea Codurilor. Parlamentul nu e anexa GuvernuluiToader si Grindeanu ii dau replica lui Dragnea: Indiferent cine solicita, vom trimite legile Justitiei cand e gata dezbaterea publicaAtac din PSD la ministrul Justitiei: Ca tempo nu ne potrivim cu Tudorel Toader. E de inteles si nerabdarea noastra ...citeste mai departe despre "Dragnea nu mai are rabdare cu Codurile si ministrul Justitiei: Am inteles ca lucrurile se fac asezat, dar poate le facem in aceasta viata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea Tudorel Toader codurile penale , #Stiri Guvern