Dragnea le da o replica ironica parlamentarilor USR: Ati venit cu batele? Aveti si petardele?

Joi, 02 Februarie 2017, ora 13:11
5414 citiri
Dragnea le da o replica ironica parlamentarilor USR: Ati venit cu batele? Aveti si petardele?
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intampinat joi, cand a venit la sedinta Comitetului Executiv National de la Palatul Parlamentului, de mai multi parlamentari USR. Acestia i-au strigat "Hotii" liderul social-democratilor, iar in replica Dragnea i-a intrebat daca au venit "cu batele".

Mai multi parlamentari USR protesteaza la ora transmiterii acestei stiri, la sala de grup a deputatilor PSD, unde are loc sedinta Comitetului Executiv National, ei scandand "hotii".

"Ati venit cu batele? Aveti si petardele?", le-a spus presedintele PSD.

Liviu Dragnea nu a dorit sa dea declaratii presei, spunand doar ca va sustine o conferinta de presa la finalul sedintei.

Miercuri dupa-amiaza, in plenul Parlamentului, a avut loc un protest al Opozitiei. Zeci de parlamentari PNL si USR, in frunte cu Raluca Turcan si Nicusor Dan, au protestat si au scandat mai multe minute, fata de Guvernul Grindeanu, dupa adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarea Codurilor Penale.

Membrii PNL si USR au scandat cateva minute din banci, tinand ridicate hartii cu mesaje, dupa care s-au ridicat si au mers in fata tribunei.

"Demisia!", "Hotii!" si "Rusine sa va fie!", au scandat parlamentarii Opozitiei, care au avut in maini hartii cu mesaje precum "Demisia Guvernului" si "Alegeri anticipate".

Parlamentarii USR au continuat protestul, in noaptea de miercuri spre joi, fata de adoptarea ordonantei de modificare a Codurilor Penale si proiectului de lege privind gratierea. Protestul lor inedit a avut loc chiar in sala de plen a Camerei Deputatilor.

"Gongul de la miezul noptii... Tura de noapte e aici. Parlamentul e in continuare 'ocupat'. Cu gandul, inima si actiunea la Romania. Uniti, puternici, pasnici #NUcedam", scrie pe Facebook Oana Bizgan, deputat USR.

...citeste mai departe despre "Dragnea le da o replica ironica parlamentarilor USR: Ati venit cu batele? Aveti si petardele?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea proteste USR , #Stiri Guvern