Dragnea: La cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati. Ce spune, in replica, Victor Ponta

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 17:53
1288 citiri
Dragnea: La cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati. Ce spune, in replica, Victor Ponta
Foto: Arhiva Ziare.com

Fragmente din coloana sonora a filmului "Piratii din Caraibe" au marcat, duminica, la Congresul TSD, pauzele dintre discursurile liderilor.

Coloana sonora a filmului a putut fi auzita la Congresul TSD de la Romexpo si in momentul in care la tribuna a fost invitat Liviu Dragnea.

Acesta si-a inceput discursul intrebandu-l pe Gabriel Petrea, seful tinerilor social-democrati, cum de a facut aceasta alegere, tot Dragnea fiind cel care a gasit si justificarea: "La cum ne hatuiesc astia, chiar ca parca suntem pirati".

In replica, fostul premier Victor Ponta a explicat, intr-o postare pe Facebook, cum vede diferenta intre momentul infiintarii TSD si ce s-a intamplat la Congresul de astazi.

"Am infiintat TSD (Tineretul Social Democrat) in Noiembrie 2002 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si Partidul si Romania/ am fost primul Presedinte al TSD si ma voi mandri mereu cu cei din echipa de atunci / la "Primavara Social Democrata" melodia noastra a fost "Exercitiu" a lui Valeriu Sterian. ( pe atunci cred ca Liviu Dragnea se pregatea sa vina de pe PD la PSD!

Azi se vorbeste de "Pirati" cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi, agramati si aroganti si tineri chemati sa fie doar decor pentru liderii "Cartelului"! Nu chiar ce ne gandeam atunci.

Macar presedintele TSD este singurul sef de organizatie nationala a PSD care nu e din Teleorman- deocamdata?", isi incheie fostul lideral PSD postarea. ...citeste mai departe despre "Dragnea: La cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati. Ce spune, in replica, Victor Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea coloana sonora Piratii Caraibe, #Dragnea TSD Piratii din Caraibe, #Dragnea Congresul TSD Romexpo , #Stiri Guvern