Dragnea: Iohannis e autorul moral al violentelor de azi noapte

Joi, 02 Februarie 2017, ora 18:39
5305 citiri

Presedintele PSD Liviu Dragnea a laudat, luni prestatia ministrului de Interne Carmen Dan in ce priveste interventia la protestele de miercuri seara, din Bucuresti, unde cateva grupuri de huligani din cei 150.000 de oameni au provocat incidente violente.

Dragnea l-a combatut astfel de presedintele Klaus Iohannis, care a acuzat Ministerul de Interne ca a avut informari despre huligani, inclusiv locul in care s-au organizat inainte de a veni in Piata Victoriei, dar nu a luat masuri, permitand, astfel, sa se intample violente si punand in pericol siguranta cetatenilor care au protestat pasnic.

Mai mult, Dragnea a spus ca il considera pe Klaus Iohannis autorul moral al violentelor de la protest.

"Vreau sa felicit ministrul de Interne si Jandarmeria si celelalte structuri ale MAI care au actionat exemplar. Am inteles ca azi au fost certati de presedinte, autorul moral al violentelor de azi noapte. Poate au fost certati ca sa fie intimidati", a declarat Dragnea intr-o conferinta de presa dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD.

- continua - ...citeste mai departe despre "Dragnea: Iohannis e autorul moral al violentelor de azi noapte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea Iohannis autor morar protest , #Stiri Guvern