Dragnea: Inceteaza starea de suspendare a democratiei din perioada guvernarii tehnocrate

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 17:38
1574 citiri
Dragnea: Inceteaza starea de suspendare a democratiei din perioada guvernarii tehnocrate
Foto: Facebook/ Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, de la tribuna plenului, ca prin votul pe care Parlamentul il da Guvernului Grindeanu inceteaza "starea de suspendare a democratiei in care Romania s-a aflat in perioada guvernarii tehnocrate".

"Azi, prin votul Parlamentului, inceteaza de fapt starea de suspendare a democratiei in care Romania s-a aflat in perioada guvernarii tehnocrate", a spus Liviu Dragnea.

"Dupa aproape un an, Romania va fi din nou condusa din nou de un Executiv legitim, nascut din alegeri, un Executiv care se sprijina pe un vot popular si care are sprijinul unei coalitii parlamentare solide", a mai spus liderul PSD.

Acesta a subliniat ca Guvernul Grindeanu nu este "un guvern de vedete, de vorbitori la televizor, un guvern cu legaturi in alte structuri sau institutii", ci este un Cabinet format din "oameni tineri cu experienta".

"Acest guvern nu este un guvern de vedete, nu este un guvern de vorbitori la televizor, nu este un guvern cu legaturi in ...citeste mai departe despre "Dragnea: Inceteaza starea de suspendare a democratiei din perioada guvernarii tehnocrate" pe Ziare.com

#Liviu Dragna discurs plen, #Liviu Dragnea guvern Grindeanu, #vot Parlament Guvern Grindeanu , #Stiri Guvern