Dragnea il contrazice pe Schulz: Am fost sfatuit sa ma abtin pana cand se termina alegerile in Germania

Marti, 12 Septembrie 2017, ora 12:54
873 citiri
Dragnea il contrazice pe Schulz: Am fost sfatuit sa ma abtin pana cand se termina alegerile in Germania
Foto: Arhiva PSD

Liviu Dragnea a declarat marti ca nu a vorbit cu liderul social-democrat german Martin Schulz, care afirmase recent ca i-a spus sefului PSD ca nu este de acord cu ordonanta 13 si ca, daca era roman, ar fi iesit in strada in iarna alaturi de protestatari.

"N-am avut placerea si onoarea sa vorbesc cu domnul Schulz. Ma abtin cu greu. Am fost sfatuit sa ma abtin pana cand se termina alegerile in Germania", a raspuns Dragnea, cand a fost intrebat de presa cum comenteaza declaratia lui Schulz.

Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului European, a fost abordat de un tanar roman cu intrebari despre coruptia din Romania si Liviu Dragnea, iar liderul socialistilor germani a dat un raspuns surprinzator: "Daca as fi fost la voi, si eu as fi fost la demonstratii".

Mai mult, Martin Schulz, care anul trecut si-a exprimat public sustinerea pentru PSD si Liviu Dragnea, a dezvaluit ca i-ar fi spus personal aceste lucruri si presedintelui PSD.

"Va spun acum 3 puncte, pe care le-am transmis si domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut gresite. Si daca as fi fost la voi, si eu as fi fost la demonstratii.

Coruptia trebuie eliminata de la radacini si, daca in partidul meu exista corupti, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afara un vicepresedinte din fractiunea mea, Adrian Severin (2011), exact pentru asa ceva", este declaratia lui Schulz.

Amintim ca Schulz este principalul contracandidat al Angelei Merkel in alegerile parlamentare din aceasta luna din Germania. ...citeste mai departe despre "Dragnea il contrazice pe Schulz: Am fost sfatuit sa ma abtin pana cand se termina alegerile in Germania" pe Ziare.com

#Schulz Dragnea , #Stiri Guvern