Dragnea: I-am spus ministrului francez de Externe ca trebuie revizuit Parteneriatul Strategic

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 21:03
831 citiri
Dragnea: I-am spus ministrului francez de Externe ca trebuie revizuit Parteneriatul Strategic
Foto: Facebook Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, dupa intalnirea de joi cu Jean-Yves Le Drian, ministrul francez pentru Europa si Afaceri Externe, ca este necesara revizuirea foii de parcurs a Parteneriatului Strategic dintre Romania si Franta.

"Abordarea mea, ca presedinte al Camerei Deputatilor si al partidului de guvernamant, este foarte clara - trebuie sa construim o relatie speciala intre Romania si Franta, un parteneriat pe sectoare cheie - militar, economic, social si cultural, care sa ofere garantia unei colaborari si cooperari corecte si oneste, bazate pe respect reciproc. I-am transmis domnului ministru Jean-Yves Le Drian un mesaj ferm cu privire la necesitatea de revizuire a Foii de Parcurs a Parteneriatului Strategic, al carui continut sa devina mai concret si aplicat", a declarat Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat de presa.

Ministrul de Externe francez efectueaza o vizita la Bucuresti in perioada 11-12 aprilie. El a avut intrevederi joi cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dar si cu Laura Codruta Kovesi, procuror sef al DNA. ...citeste mai departe despre "Dragnea: I-am spus ministrului francez de Externe ca trebuie revizuit Parteneriatul Strategic" pe Ziare.com

#Dragnea Franta Romania parteneriat strategic , #Stiri Guvern