Dragnea, huduit pe holurile Parlamentului: Nu va e rusine ca sunteti comparat cu Ceausescu? (Video)

Joi, 02 Februarie 2017, ora 19:37
5378 citiri
Dragnea, huduit pe holurile Parlamentului: Nu va e rusine ca sunteti comparat cu Ceausescu? (Video)
Foto: USR

Liderul PSD, Liviu Dragnea a fost huiduit, joi, pe holurile Parlamentului, dupa sedinta Comitetului Executiv National in care liderii social-democrati au vorbit despre ordonanta de urgenta ce a amputat Codurile Penale si care au dus la cele mai mari proteste din Romania de dupa Revolutie.

Parlamentarii USR l-au intampinat pe Dragnea cu afise pe care scria "Rusine", "Tupeu de borfas", "Dragnea, nu mai minti", "Noaptea ca hotii", "Abrogati ordonantele", "Citat din Liviu Dragnea: Anticoruptia=bullshit".

"Nu va este rusine ca sunteti comparat cu Ceausescu? Aveti frica de vreun Dumnezeu?", "Nu va jucati cu noi si cu tara. Abrogati ordonantele", i-au strigat parlamentarii USR lui Dragnea. Acesta nu a facut niciun comentariu, mergand cu capul mai mult plecat.

Desi la conferinta de presa a fost prezent si Sorin Grindeanu, premierul nu s-a aflat langa Liviu Dragnea in momentul in care a iesit din sala si a fost huiduit.

Alaturi de liderul PSD se aflau doar Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea. Aceasta din urma nu a parut afectate de strigatele celor de la USR, afisand un zambet larg.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intampinat de parlamentarii USR si la sosirea la Palatul Parlamentului. Acestia i-au strigat "Hotii" liderului social-democratilor, iar in replica Dragnea i-a intrebat daca au venit "cu batele".

"Ati venit cu batele? Aveti si petardele?", le-a spus presedintele PSD.

Si ministrul Justitiei, Florin Iordache, a avut parte de un episod similar, miercuri.

El a sustinut o declaratie de presa pe tema ordonantei de urgenta care a modificat Codurile Penale, fiind inconjurat de mai multi parlamentari USR cu afise pe care scria "Rusine!".

Ministrul a fugit de la locul special amenajat pentru declaratii si s-a refugiat intr-o sala din Parlament, unde a venit cu cateva precizari. ...citeste mai departe despre "Dragnea, huduit pe holurile Parlamentului: Nu va e rusine ca sunteti comparat cu Ceausescu? (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea huiduit USR, #Liviu Dragnea ordonante penali , #Stiri Guvern