Dragnea exlude o asociere cu PRU: Are protocoale cu un partid acuzat de spionaj pentru Rusia

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 14:55
3109 citiri
Dragnea exlude o asociere cu PRU: Are protocoale cu un partid acuzat de spionaj pentru Rusia
Foto: captura Digi24

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, exclude o asociere intre partidul sau si PRU, despre care spune ca are un parteneriat cu un partid din Polonia condus de un arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei.

"Romania se afla in fata unei mari provocari, unele care se vad, altele nu. Nu cred ca raspunsul e un partid nationalist, poate chiar extremist. Multumim foarte mult pentru grija. Daca PRU se expandeaza pentru a ajuta PSD, multumim nu. Nu vrem sa avem niciun fel de relatie cu partidele nationaliste, PSD ramane un partid pro-european", a declarat, joi, Liviu Dragnea, in cadrul unei conferinte de presa.

Mai mult, Liviu Dragnea a dezvaluit ca a cautat pe Internet informatii si a vazut ca "PRU are protocoale cu partide cu foarte mari probleme si asupra carora exista probleme serioase de finantare din Est".

El a dat exemplul unui "partid din Polonia, al carui presedinte a fost arestat pentru chestiuni legate de spionaj pentru Rusia sau asa ceva".

Liviu Dragnea a spus ca orice ...citeste mai departe despre "Dragnea exlude o asociere cu PRU: Are protocoale cu un partid acuzat de spionaj pentru Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea PRU partid polonia spionaj, #Dragnea PSD PRU , #Stiri Guvern