Dragnea, despre premierul PSD: Nu stim cine este, dar stim sigur cine nu e. Nu presa face Guvernul

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 13:30
2187 citiri
Dragnea, despre premierul PSD: Nu stim cine este, dar stim sigur cine nu e. Nu presa face Guvernul
Foto: Arhiva Ziare.com

Optiunea PSD pentru functia de premier nu este prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, a sugerat liderul social-democrat Liviu Dragnea.

Seful PSD a stat de vorba cu jurnalistii marti, in Parlament, iar la un moment a fost intrebat daca prim-ministrul propus de partidul sau trebuie sa aiba carnet de membru.

"Categoric si nu de o zi, de doua", a raspuns ferm Liviu Dragnea. Asta in contextul in care Florin Georgescu nu este membru PSD.

Cat despre posibilitatea ca Florin Georgescu sa fie numele cu care social-democratii merg la Cotroceni, varianta vehiculata in mass-media, Dragnea spus ca Guvernul va fi format de PSD si ALDE, nu de presa.

"Eu au vazut foarte multe guverne facute de presa, difera in functie de televiziune. Dar candidatul va fi propus de PSD, sustinut de ALDE, si Guvernul va fi facut de PSD si ALDE, nu de presa", a aratat Dragnea.

Social-democratul a spus ca le va face o propunere de premier colegilor sai si va cere mandat din partea acestora, deci nu vor ...citeste mai departe despre "Dragnea, despre premierul PSD: Nu stim cine este, dar stim sigur cine nu e. Nu presa face Guvernul" pe Ziare.com

#Dragnea premier PSD, #PSD ALDE consulatri Iohannis, #PSD UDMR acord colaborare , #Stiri Guvern