Dragnea da asigurari: Codul Fiscal nu se va adopta prin raspunderea Guvernului

Luni, 27 Iulie 2015, ora 14:06
878 citiri
Dragnea da asigurari: Codul Fiscal nu se va adopta prin raspunderea Guvernului
Foto: Realitatea Tv

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa BPN al partidului, ca s-a discutat despre rectificarea bugetara, precum si despre Codul Fiscal, subliniind ca acesta nu se va adopta prin raspunderea Guvernului.

"Este un lucru firesc ca pentru masuri importante pe care Guvernul vrea sa le adopte sa aiba loc o discutie in BPN, urmate de la ora 14.00 de discutii in cadrul coalitiei. Nefiresc ar fi sa nu se intample lucrul asta", a explicat Dragnea, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a spus ca "nu se taie din bani de la niciun minister, dimpotriva" si ca "exista un excedent bugetar, peste 4 miliarde de lei care sunt disponibili".

Ponta, fara carje la sedinta PSD: Proiectele nu se finalizeaza din cauza anchetelor

"De asemenea, nu se taie bani de la Sanatate, dimpotriva. Nu se taie bani de la Educatie, dimpotriva, se achita toate sentintele judecatoresti obtinute de cadrele didactice", a explicat presedintele interimar al PSD.

Acesta a explicat ca, ...citeste mai departe despre "Dragnea da asigurari: Codul Fiscal nu se va adopta prin raspunderea Guvernului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea rectificare bugetara, #Dragnea Cod Fiscal, #Dragnea sedinta BPN PSD , #Stiri Guvern