Dragnea critica "sistemul ocult si nenorocit" si promite sa apere Romania. Plesoianu cheama lumea in strada

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 17:09
876 citiri
Dragnea critica "sistemul ocult si nenorocit" si promite sa apere Romania. Plesoianu cheama lumea in strada
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminica despre un "sistem ocult si nenorocit" din Romania, precizand ca nu vrea sa devina complice cu cei care l-ar fi construit.

Luand cuvantul la Congresul Tinerilor Social Democrati (TSD) de duminica de la Romexpo, Dragnea le-a vorbit tinerilor despre luptele duse de partidul lor.

"Partidul nostru se lupta cu mize grele, Codul Fiscal etc. Eforturile partidului si al Guvernului nu sunt usoare. Aici se lupta si adversari nepolitici implicati ilegal in lupta pentru putere. Ceea ce stim cu totii este ca PSD-ul nu va da inapoi.

Asta e o lectie despre risc asumat si responsabilitate pe care toti tinerii trebuie s-o luati aminte. Temeiul luptei trebuie sa ramana intact. Multi nu vor schimbare. Vor incerca sa ne opreasca. Sunt unii care se simt amenintati de aceste schimbari si vor incerca sa ne loveasca. Sunt multi care au de pierdut din cauza schimbarilor pe care incercam sa le facem, dar cei mai multi au de castigat. Orice cedare inseamna sa devii complice cu cei care se opun schimbarii.

Eu nu vreau sa devin complice cu ceilalti, cu cei care ridica aceste obstacole si care vor sa tina Romania pe loc pentru ca au construit cu migala in 12 ani acest sistem ocult si nenorocit care sugruma Romania si care sugruma drepturi si libertati. Nu vreau sa devin complice cu cei care vor sa se substituie democratiei si votului a milioane de romani pentru a controla Romania, mai presus de vot, mai presus de lege si fara sa dea socoteala nimanui", a declarat seful PSD.

Acesta a transmis apoi un mesaj care i-a vizat direct pe tinerii social-democrati.

"Voi sunteti viitorul partidului si voi sunteti cei care vor decide maine. Voi decideti reforma fiscala, reforma din Sanatate, din Educatie, dezvoltarea infastructurii. Sa nu uitati acest lucru. Va cer sa va apropiati cat mai mult de partid. Nu stati sa asteptati ca undeva, candva, cineva va va oferi. Scoala este principala conditie, dar nu este suficienta. Si ucenicia este foarte importanta. Invatati practica politica venind in partid", a adaugat presedintele PSD.

Dragnea, prigonit. Plesoianu ii cheama pe social-democrati in strada

Liviu Dragnea a mai spus ca i se ridica multe obstacole si a facut referire la dosarul Referendumul, in urma caruia a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

"In ceea ce ma priveste, ati vazut si vedeti cu totii obstacolele care mi se ridica mereu in fata, ca om politic, ca fost sef de campanie al PSD la r ...citeste mai departe despre "Dragnea critica "sistemul ocult si nenorocit" si promite sa apere Romania. Plesoianu cheama lumea in strada" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea sistem Romania, #Dragnea Congresul TSD, #Plesoianu proteste strada , #Stiri Guvern