Dragnea anunta marti ministrul Apararii: Nu trebuie sa iau nicio viza de la ambasadorul SUA pentru asta

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 12:12
793 citiri
Dragnea anunta marti ministrul Apararii: Nu trebuie sa iau nicio viza de la ambasadorul SUA pentru asta
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca marti va veni cu o propunere pentru sefia de la Ministerul Apararii, care este asigurata interimar de vicepremierul Marcel Ciolacu dupa demisia lui Adrian Tutuianu.

"Marti voi propune, din partea partidului, premierului un nume si ulterior sa fie prezentat presedintelui. Deci marti vom avea un nume", a spus Dragnea, duminica la pranz.

Acesta a precizat ca "nu e nicio criza, nici macar o criza financiara" la minister: "Marti va fi propus un ministru plin, (...) Sunt bani suficienti, vor fi facute platile".

De asemenea, intrebat daca a discutat despre aceasta propunere cu ambasadorul american Hans Klemm, liderul social-democrat a raspuns iritat: "N-am discutat despre aceasta propunere, pentru ca nu trebuie sa iau viza de la niciun ambasador pentru un membru al Guvernului. I-am spus ca marti vom avea un ministru plin".

Dragnea a mentionat ca se va consulta si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, deoarece acesta "trebuie sa-si spuna un punct de vedere pana la urma, chiar daca este un minister al PSD".

"Cred ca si presedintele Iohannis va fi de acord sa se intample numirea marti", a mai precizat liderul PSD.

Declaratiile acestuia au fost facute la Tebea, unde duminica se comemoreaza 145 de ani de la moartea lui Avram Iancu. "Plec si mai incarcat de romanism", a spus Dragnea, referindu-se la acest eveniment.

Amintim ca, marti, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si-a dat demisia, dupa ce din partea MApN a fost trimis un comunicat care anunta ca institutia a ramas fara bani si va plati esalonat salariile pana cand Guvernul va face rectificarea bugetara. Premierul Mihai Tudose i-a acceptat demisia si l-a numit interimar pe vicepremierul Marcel Ciolacu

A doua zi, Liviu Dragnea s-a declarat foarte "suparat" pentru ca Adrian Tutuianu a demisionat, insa a spus ca e corect ca si-a asumat eroarea de comunicare. Joi presedintele a convocat o noua sedinta a CSAT, pentru 14 septembrie. ...citeste mai departe despre "Dragnea anunta marti ministrul Apararii: Nu trebuie sa iau nicio viza de la ambasadorul SUA pentru asta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea propunere ministru Aparare, #Dragnea marti ministru Aparare, #numire ministru Aparare marti , #Stiri Guvern