Dragnea anunta cand vor veni reprezentantii Guvernului din Israel la Bucuresti

Duminica, 05 August 2018, ora 23:01
849 citiri
Dragnea anunta cand vor veni reprezentantii Guvernului din Israel la Bucuresti
Foto: Arhiva Pixabay

Presedintele Camerei Deputatilor si seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca sedinta de Guvern cu reprezentantii Guvernului din Israel va avea loc in octombrie sau noiembrie, insa nu s-a anulat.

"Se va tine, octombrie sau noiembrie. Acum nu sunt sigur exact 8 octombrie sau 8 noiembrie, ceva de genul", a anuntat Liviu Dragnea duminica, la Antena 3, intrebat despre informatiile potrivit carora reprezentantii Guvernului israelian ar urma sa vina la Bucuresti, pentru o sedinta de Guvern.

La inceputul lunii iulie, Ambasada Israelului la Bucuresti confirma, raspunzand unei adrese a agentiei Mediafax, ca premierul Benjamin Netanyahu si-a amanat vizita in Romania, din cauza altor angajamente. Aceasta era programata pentru luna august, iar amanarea vine in cotextul discutiilor privind mutarea ambasadei.

"Premierul Benjamin Netanyahu a decis sa efectueze o vizita oficiala in Romania, dar evenimentul va fi reprogramat. Intr-adevar, era planificata o intalnire G2G pentru luna august, dar Premierul Netanyahu a fost nevoit sa amane sosirea in Romania din cauza altor angajamente. Guvernul Romaniei a fost informat deja cu privire la acest lucru. Prim-ministrul Netanyahu si-a exprimat dorinta de veni in Romania alaturi de o delegatie importanta oficiala care va intensifica relatiile dintre cele doua state", se arata in raspunsul ambasadorului Israelului la Bucuresti, Tamar Samash, in urma solicitarii Mediafax.

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, pe 25 aprilie 2018, o intrevedere cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei oficiale intreprinse in Statul Israel. La intrevederea cu Dancila, premierul israelian, Benjamin Netanyahu a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

#Dragnea reprezentanti Guvern Israel Bucuresti , #Stiri Guvern